Back on track

God kveld, alle sammen.

Aller først tenkte jeg å starte med og fortelle litt om meg selv slik at dere får en liten anelse om hvem jeg er. Mitt navn er Linca, jeg er ei jente på 21 år fra Nøtterøy. Mange vil si jeg er en gledesspreder, humoristisk, selvironisk, utadvendt og ærlig. For tiden har jeg tre jobber - Sebastien Bruno (delikatessebutikk), Nøtterøy Kulturhus og i eldreboliger. Jeg trives selvsagt med alle jobbene selv om jeg søker etter en fast stilling. På fritiden er jeg veldig glad i å trene, bake og se på serier (hvem er vel ikke det?).

De tre siste ukene som har vært, har jeg nå startet med en liten challenge med meg selv. Jeg skal nå ta i et tak og endre livsstilen min. Det første jeg startet å endre var kostholdet mitt. Tidligere spiste jeg ikke frokost, jeg spiste kanskje noen boller til lunsj, deretter en liten porsjon middag og gjerne ikke noe kveldsmat. Til maten var det enten sjokolademelk, brus eller saft. Den dag i dag spiser jeg Herbalife tre-fire ganger om dagen pluss middag. I tillegg til dette drikker jeg sjeldent brus og saft, men det går masse vann og rensedrikker for å få kroppen og systemet i gang. 
Jeg har også begynt å trene på treningssenter - gjerne tre-fire ganger i uken. En av dagene hver uke har jeg en personlig trener som er helt rå - han pusher og motiverer meg hele tiden, noe jeg mener er ufattelig viktig. De andre dagene er det egentrening hvor jeg selvsagt er nødt til å stå for motivering, drivkraft og pushing helt selv. 

Forrige uke startet Øyene Livsstilsklubb (Herbalife-gjengen her på Nøtterøy) opp Slankekrigen som er basert på The Biggest Loser. Vi er nå 4 lag med 5 deltakere på hvert lag. Jeg er faktisk så heldig at jeg er teamleder på et av lagene, pluss at jeg deltar selv. Min oppgave er da å motivere, støtte og rise/rose de andre på mitt lag. Vi er nå på uke 2 av dette 6 ukers prosjektet, og jeg har en god følelse angående laget mitt. Jeg kommer selvsagt til å oppdatere dere på hvordan denne konkurransen går underveis. 

Nå har jeg omtrent nettopp kommet hjem fra trening, og jeg er helt utslitt. Jeg hadde ikke personlig trener i dag, men jeg klarte virkelig å pushe meg selv til grensen. Rett før siste settet var jeg helt på gråten siden jeg var så sliten, men jeg klarte å holde det inne og fullføre settet mitt. Tidligere hadde jeg ikke klart dette, men jeg har nå funnet et motto som hjelper meg videre psykisk - "For things to change, you have to change". Dette er et utrolig bra motto, spør du meg. Det har allerede hjulpet meg på veien, og jeg er ganske sikker på at det kommer til å fortsette på den måten. 

Akkurat nå ligger jeg faktisk og halvsover i senga, så jeg tenkte å legge meg. I morgen har jeg dobbeltskift nok en gang, så jeg trenger all den søvnen jeg kan få (heldigvis har jeg fri frem til 16:00 i morgen før jeg skal på dobbeltskift). 


  0 kommentarer på "Back on track"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


På denne bloggen kommer jeg til å dele alt mellom himmel jord, men for det meste kosthold, trening og min personlige fremgang

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • linca.svendsen1@gmail.com

    Design laget av Julie Viktoria
  • hits